=)

Tomorrow isn't yesterday so do things you didn't have the strength to do yesterday.

Hugs Erica

When It doesn't go right go somewhere else...

I dag så hade vi prov. I svenska. Det gick ganska bra för mig. Tror jag.

Kram Erica


Glee - Somebody That I Used To Know

Ni kanske kommer i håg att i förra inlägget så skrev jag att Glee gjorde en cover på I'm Still Standing och att det var i avsnittet Big Brother? Somebody That I Used To Know av Gotye feat. Kimbra gjorde dom också cover på i det avsnittet.

Här är Glees cover på Somebody That I Used To Know

Gotyes feat. Kimbra
Kram Erica

Bloggen 1 år

Hej! Tänkte bara medela att jag och Linnéa (föredetta bloggerska) började blogga här den 19 april så nu är bloggen över ett år.


Så Grattis bloggen.
Kram Erica

Glee I'm still standing

Var det någon annan än jag som såg Glee i onsdags? Åtminstone så tog dom ju paus en lång stund då USA också hade paus så dom började visa dom första avsnitten av säsong 3 av Glee men nu kom dom tillbaka till där dom var innan dom tog paus. Så det var avsnitt 15 som heter Big Brother som sändes i onsdags (18 April).

En av låtarna dom hade med var en gammal Elton John-låt som heter "I'm still Standing"

Här är Elton John med I'm still Standing.


Kram Erica


Pottermore är öppet

Hej! Ni som är Harry potter fans kanske redan vet detta men jag tänkte berätta det ändå. Pottermore är öppet för alla nu. Det har varit öppet förut men då var det bara någon speciell tid och så så nu är det öppet för alla och det är jag väldigt glad över. Vill du också bli medlem? Klicka här då.

Om någon vill bli vän med mig så heter jag CrimsonDraconis4007.
Kram Erica


Abbey Dawn till Sverige

Hej!
Jag och min mamma tog en promenad till Hornstull i dag. Det var väldigt snöslaskigt på bron så jag blev blöt om ena foten (bara höger konstigt nog). Där vid hornstull ligger det en affär som heter The Apartment och den affären gick vi in i och vi såg att den har börjat sälja skor och kläder från Avril Lavignes klädmärke Abbey Dawn idag så jag blev jätteglad när jag såg det :) The Apartment ligger på Långholmsgatan 36 vid Hornstull.


Erica

Put your graffiti on me - Behind the scenes


Kat Grahams låt Put your graffiti on me under inspelningen.
Kram Erica

!

Nelly -Just a dream

Kat Graham är med i videon.
Kram Erica

Glad Påsk


Jag kommer inte hinna uppdatera här på bloggen nu under påsklovet. Glad Påsk på er alla läsare och alla andra för den delen.Kram Erica

Din dumma sill...

April April jag ska inte flytta till Costa Rica men det skulle ha varit härligt om det var sant. April April din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill. Trodde någon av er på det?
Kram Erica

Costa Rica

Hejsan! Tänkte bara säja att jag ska flytta till Costa Rica till hösten för att min pappa har fått ett jobb där. Jag vet att jag borde ha sagt det lite tidigare kanske men ändå.

Här är en bild när jag var där 2009 tror jag :)
Kram Erica


Put Your Graffiti On Me


 
Kat Graham kanske mest känd som Bonnie i Vampire har släppt en låt som heter Put Your Graffiti On Me.Kram Erica

RSS 2.0