Both Of Us

 I wish I was strong enough to lift not one but both of us
Someday I will be strong enough to lift not one but both of us.
 
B.o.b och Taylor Swift gjorde en låt och för någon månad sedan så kom en officiell video ut, jag har bara glömmt att lägga ut den.
 
 
And sometimes I wonder, why we care so much about the way we look,
And the way we talk and the way we act and the clothes we bought, how much that cost?
Does it even really matter?
 
Vad tycker ni om låten?
Kram Erica

Varför. Varför! Varför?

Ni vet när man säjer att man har gjort något med vänsterhanden? Ja, till exempel om man bygger ett hus med vänsterhanden så menar man att huset blev dåligt. Jag hatar det ordspråket eller vad man ska säja. Jag är ju vänsterhänt! Vänstra handen (i mitt fall) är den bästa handen. Den normen (det som är vanligast i sammhället) tycker jag måste ändras för det är ju ganska vanligt att vara vänsterhänt nuförtiden. Ja det är ju inte bara jag i hela denna vida värld som är vänsterhänt som Justin Bieber, Josefin Crafoord (föredetta radiopratare på Vakna med The Voice), Sarah Jessica Parker (Skådespelerska), Barack Obama (President i USA) och många många fler.
 
 
Tycker du som jag?
Erica

Säsong 4

Här är en liten "sneakpeek" på säsong 4 av Glee.
 
 
 En bild från Lea Micheles (Rachel) twitter. Hon sitter på den där "ställningen".
 Det är Rachel (Lea Michele) som står näst till vänster om man räknar den personen som spelar piano.
 
 
Säsong fyra börjar Onsdagen den 3 oktober i Sverige på tv11 kl.20.00.
 
Kram Erica

WANEGBT - Lyrics Video ;)

Hejsan!
För ett litet tag sedan så släppte Taylor Swift en lyrics video på hennes låt We Are Never Ever Getting Back Together.
Hon ska även släppa sitt fjärde album som kommer heta "Red" den 22 oktober detta år. Jag är grymmt glad för det. Här under är Red.
 
Kramizz Erica

It's always somebody that loves you. Always!

 
Det är alltid någon som älskar dig. Alltid.
Kram Erica

Något jag alltid gör.

/Erica

OSdröm

Jag simtränar på fritiden. Så, vet ni vad, Jag vill vara med i OS 2016 i simning. Det är i Rio de Janeiro då. (Men det är jättesvårt att komma med för man måste kvala in). Det skulle verkligen vara en dröm att få tävla för Sverige. Det är det jag kommer att försöka uppnå på fyra år från och med nu. Tänk er att stå på simpallen för att dyka ner i det sköna vattnet som kyler dina kinder lite smått när du bryter vattenytan och du känner att du tar i allt du har och vinner. Gud, det skulle vara en dröm som kanske är svår att uppnå men jag kan ju alltid försöka.
Jag har simtävlat på mindre tävlingar men aldrig någon så stor som OS eller ens något liknande.
Så jag har "bytt" dröm eller vad man ska säga. (Jag ville ju bli sångerska och skådespelerska, jag vill det fortfarande men absolut inte lika mycket som förut). Jag har kanske alltid vetat det innerst inne men aldrig kläckt ur mig det. Haha, nu låter det som jag är en fågel men jag skulle nog beskriva mig som en delfin om man fick välja något djur. På tal om delfiner så ville jag bli delfinskötare när jag var runt 6-7 år och nu vill jag bli delfinen. Fattar ni vad jag menar? Förut ville jag bli tränaren men nu vill jag bli lärlingen eller vad man kan kalla det. När jag sa det till min pappa så sa han: Om man vill bli bandyspelare så skulle man kunna bli bandybollen.
 
Kramizz Erica

Get it Started- Official video

Hejsan Hoppasn allihopa! Ni vet Pitbull och Shakiras låt Get it Started, i alla fall så har dom släppt en officiell video till den låten.
 
Kramizz Erica

Saker du kanske inte visste om mig - andra delen

Nu tänkte jag lägga ut ett till inlägg där jag berättar lite om mig själv.
1. Mina tre favorit artister är Avril Lavigne, Taylor Swift och Shakira.
2. Jag gillar att sjunga så jag brukar gå och tralla på någon låt som har fassnat i skallen på mig.
3. Jag vill mest av allt bli sångerska, skådespelerska eller modell.
4. Jag tror på allt möjligt som att jag tror på spöken, vampyrer, varulvar och så vidare. Kanske för jag gillar Twilight och Ghost Whisperer.
5. Jag är morgonpigg. Alltså grymmt morgonpigg,Jag kan lätt gå upp klockan sex en lördagsmorgon så jag har  liksom aldrig varit svår att få upp.
 
Gillade ni dom?
kramizz Erica

Dear Cruch...

Do you don't see that I like you so much but that maybe of course that you don't see that I love you so because you don't even know I'm exist
 
Kramizz Erica

RSS 2.0