Grattis på födelsedagen till min lilla älskling ;)

Den 30 juni 2010 föddes min lilla älsling. Summer heter hon. Hon blir 2 år i dag.Om jag inte minns helt fel så hade Eclipse premiär denna dagen för två år sedan.
 
 
Grattis Darlin♥
Kramiz Erica

För Gleeks

Jag mejlade nyss med Tv 11's programinformation och dom sa att det *trumvirvel* blir en fjärde säsong av Glee så just nu är jag jätteglad.
Kramizz Erica

Bilder ;) <3

 
 
 
 
Kram Erica
 

Who has the Ultimate fans? Final!

Kommer ni ihåg när jag bloggade om Who has the Ultimate fans? Ja, ja i alla fall nu har dom kommit till finalen och dom som har kommit till finalen är *trumvirvel* Avril Lavigne och Adam Lambert.
Rösta Här
Kramizz Erica

Wide Awake

Jag vaknade 06.50 idag. Jag var klarvaken och frös om ena foten för att jag hade tappat min ena strumpa, tog på mig strumpan och tassade upp till vardagsrummet och satte mig vid datorn och skrev ner min morgon.

Ja, ja i alla fall så har jag tänkt mig att jag ska lägga upp Katy Perrys nya låt, Wide Awake som betyder klarvaken, vilket jag kopplar jag till min lilla historia. Ja eftersom blogg.se verklar ha ett problem just nu så kunde jag inte bädda in låten men här är åtminstone länken.
Wide Awake <= klicka där för att komma till youtube.
 
  
 
 
Kramizz Erica
 

Mitt Midsommarfirande

Jag firade midsommar genom att dansa runt midsommarstången och då hade jag en krans på huvudet som jag hade gjort det mesta på själv. Vissa år har jag lagt blommor under huvudkudden för att drömma om den personen jag ska gifta mig med men det gjorde jag inte detta år .

Hade ni ett bra midsommarfirande?
Kramizz Erica
P.s. Jag ska försöka lägga upp bilder senare under veckan.
Kram

Angårende BD del 2

Jag kollade nyss på Sf's hemsida och där stog det att Breaking Dawn del 2 har premiär på bio den 14 november så jag tror att den har bytt för förut så var det den 16. Bara 143 dagar kvar... (om man räknar från idag, 24 juni).
 
En av scenerna jag mest ser fram i mot.
Kramnixx Erica

Words <333


Saker du kanske inte visste om mig

Hej! Jag tänkte att jag ska börja göra några 'saker du kanske inte visste om mig'. Jag börjar nu.
1. Jag fyller år i januari
2. Jag är vänsterhänt (precis som Justin Bieber)
3. Mitt favorit djur är nog katt tror jag (eller någon från kattsläcktet). Jag har även en katt som heter Summer men senare i sommar ska jag få en lite ny kattunge. Jag har bestämmt att hon ska heta Santana eftersom jag gillar Glee så mycket och en av karaktärerna heter så.
4. Min favorit mat är tacos och ungspankaka.

Om ni vill ha svar på något om mig så är det bara att skicka iväg en kommentar.
Kramizz Erica

I will be. I don't give a damn what you think. You will never let me down! I will belive in myself. I can if i just wants it.

Jag vill bli sångerska eller skådespelerska när jag blir stor men jag har även tänkt på ett jobb som fotomodell. Personer i min närhet har sagt att jag inte kommer att klara det eller att jag borde spola ner den drömmen. Jag som är en ganska tyst person så säjer inte emot för jag orkar inte argumentera med dom. Det får mig att tänka att jag kanske borde sluta drömma så storslaget men jag kan helt enkelt inte låta bli. Jag vet vad jag vill och jag kommer kämpa för att dom drömmarna ska bli verklighet en dag. Varje dag tänker jag på orden Never Say Never, Och det är det jag försöker att göra. Att aldrig säja aldrig. Dom här låtarna får mig att känna att det kommer vara personer som köper turnée biljetter för att se MIG eller går på bio och ser en film med mig i huvudrollen.(Låtarna kommer längre ner i inlägget). 

Jag är en av Justin Biebers Beliebers. Det är där ifrån jag tror att jag kan bli vad jag vill och gå hur långt som helst. Han får mig att tro på mig själv. Han kommer från Stratford som ligger i Canada (stavas egentligen med K men jag tycker personligen att det är snyggare att stava det med C), Han slutade inte drömma och nu är han en av värdens kändaste tonåringar.

I will Be - Avril LavigneI don't give a damn - Avril Lavigne
Never Say Never - Justin Bieber feat. Jarden Smith


Believe - Justin Bieber


Kramizz Erica

Brandon and Leah - Vaseline

Ni kanske kommer ihåg när jag la upp Life Happens med Brandon och Leah? Jaja, iallafall så ska jag lägga upp deras nya låt som heter Vaseline.
Kramar Erica

Länkar + Svar på kommentar

Hejsan! Jag la precis in jättemånga nya bloggar under länkar som jag nu länkar till. Kolla gärna in deras bloggar!malva om Breaking Dawn Teaser trailer:
- aa, det finns mångra bra låtar av mj! :D
allt bra?

Svar: Ja, mår fin fint. Du?

Kramizz Erica

Breaking Dawn Teaser trailer

Här är Breaking Dawn del 2s Teaser Trailer. För bara några dagar sedan fick vi se dom första Breaking Dawn del 2 bilderna och nu en Teaser trailer. Jag längtar verkligen ihjäl mig till att få sitta i biosalongen och se början av Breaking Dawn.


Kramizz Erica

Svar på kommentar #2

Simona ågren- 13 år om Breaking Dawn part 2 - bilder (Del 2):
Hej hej, allt bra idag? :D
kram!

Svar: Ja, jag mår super!!! Själv?Till ni andra som har kommenterat, Tack! Blir superglad när jag ser att jag får en kommentar och jag kommer fortsätta läsa era bloggar. Längtar precis som ni grymt mycket till november, då Breaking Dawn del 2 kommer ut, men det kan fortsätta vara sommar en stund till.
Vill ni att jag ska länka till er??? I så fall, kan ni länka tillbaka då?

Och en sista sak jag skulle vilja säja är att jag har en mapp där jag svarar på kommentarer.

Kramizz Erica

Breaking Dawn part 2 - bilder (Del 2)

Hej, som jag sa i förra inlägget så skulle jag ju lägga upp ett till inlägg med Breaking Dawn bilder så det är det jag tänkt att jag ska göra just nu.

Jag börjar längta jättemycket till november nu när man får se dom här bilderna.
Kram Erica

BD Part 2 - bilder ;) (Del 1 av 2, på bloggen)

Nu har det kommit ut lite bilder från Breaking Dawn del 2 som kommer på bio den 16 november detta år. Fler bilder kommer i nästa inlägg.Kramar Erica


Who Has The Ultimate Fans?

Hejsan! Nu kan man rösta för vem/vilka som har den bästa fanbasen. Personer som fortfarande tävlar är Avril Lavigne, Demi Lovato, One Direction, Adam Lambert, Austin Mahone, David Cook, David Archuleta och Scotty McCreery.

Vem vill du ska vinna? Gå in här för att rösta.

Kramizz Erica

Ang. Bloggen på sommaren ;)

Hej, Jag tänkte bara säja att jag inte kommer att uppdatera så ofta på bloggen nu på sommaren men jag ska försöka med något eller några varje månad men jag kan inte försäkra mig att jag kommer blogga så mycket. Men jag börjar ju att blogga som vanligt igen sedan till hösten.

Om ni någon gång har undrat om kor kan flyga så behöver ni inte fundera så länge till...

Kramizizzzimizzizzen (Långsta kramizen så här långt) Erica

Officiellt Sommarlov

Hallojsan! Nu är det officiellt att jag har sommarlov. Är så glad för det och så tog jag sommarlovets första dopp. Har ni sommarlov? Jag har ju badat innan men då hade vi ju inte fått sommarlov.


Kramizzizzizz Erica

Concrete Angel

Hej! Lyssnar just på Matina Mcbride med låten Concrete Angel. Den är verkligen jättesorlig, handlar typ om att den där lilla tjejen blir slagen av sin mamma (vilket är olagligt i Sverige åtminstone) och då är det bara den lilla killen som ser det men han förstår ju inte hur allvarligt det är. Vad händer sedan, Ja titta så får ni se!

Kramizz Erica


Addicted To You - Under Inspelningen

Shakira låt Addicted To You släpptes det ju nyligen en officiell video till. (Om ni inte har sett den så klicka här). Nu har det kommit ut en video från när dom spelade inn den .


Kramar Erica

Born This Way - Obama

Här är en annan låt som Obama 'sjunger' är Born This Way av Lady Gaga. Jag tycker den här covern var bättre än när han 'sjöng' Call me maybe. Eller vad tycker ni? Klicka här om ni vill se Call me Maybe med Obama.

Lady Gagas version on it's way (haha).


Kram Erica

Bild med Linnéa <33Hej! Här är en bild med jag och Linnéa (från www.loveyourlife98.blogspot.se) när vi åt Sockervadd i Onsdags ;)

Kram Erica


Bilder Från Grönan

Hejsan! Jag var ju på Gröna Lund i Onsdags vilket jag bloggade om och nu tänkte jag visa lite bilder.

Här är när jag åker elefanterna på Grönan. Det var typ bara jag och åttaårigar som åkte så jag kände mig gammal men ändå som om jag var typ sju år igen.


Sedan så vann jag en sådan här stor Godis-grej med massa små påsar inut i. Jag räknade och det var typ 20 styckeen i den. Jag blev jätteglad för jag har aldrig vunnit något ätbart innan. Vann med nummeret 14 så det passar ju eftersom jag är fjorton.

Kram Erica

Mejor Video 2000 - 2010Hejsan! Nu kan man rösta på Mejor video 2000 - 2010. Artister som är nominerade är bland annat Avril Lavigne, Rihanna, Beyonce, Brittney Spears, Eminem, Coldplay, Miley cyrus med flera.

Om ni vill rösta så klicka då här.

Kram Erica

Glee - Edge of glory

Hej hallojj! Ni vet låten Edge of Glory med Lady Gaga, den har typ förföljt mig hela dagen för jag har gått och sjungt på den och Nicki Minajs låt Starships. Eftersom jag typ älskar Glee så tänkte jag att jag ska lägga upp Edge of glory med Glee.

Lady Gagas version

Kram Erica


Svar på kommentar ;)

Hejsan allihopa! Just nu är jag jätteglad för att jag fick en kommentar. Jag tänkte faktiskt att jag skulle svara på den i det här inlägget.

Från: Adrianna 
om Gröna Lund på Nationaldagen <333:
Hej!
Hittade din Blogg via molly sandéns Blogg, bland kommentarerna. Iaf, jag måste bara säga att din blogg är underbar!! Jag älskar oxå glee och jag undrar om du vet om det blir en säsong 4? Har läst något om det, men vet inte om det är sant?:-)
Anyway, fantastisk blogg! Keep it up!:-)
// Adrianna

 
Svar: För det första så vill jag bara säja att jag blev jätteglad för din kommentar för det är inte så många som läser vad jag skriver och ännu mindre kommenterar.
Jag hoppas verkligen att dom gör en fjärde säsong nu efter glee splittras och att man får se vad som händer dom utanför Glee, Om dom slutar med sången och börjar med något helt annat. Eller om dom följer sina drömmar. Som jag sa så hoppas jag det men jag har ingenanning. Men jag sökte runt lite och på http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/glee-cast-season-4-326259 (mycket spolers) så står det typ att dom att många av glee clubs medlemmar går ju ut som till exempel Quinn, Puck, Santana och Mercedes. men som jag har sagt så tror jag det och hoppas ;)
Hoppas du fick lite svar åtminstonde.

Kram Erica

Gröna Lund på Nationaldagen <333

Hejsan! Tänkte bara säja att jag ska gå på Gröna Lund I dag med Linnéa. Gå gärna inn på hennes blogg: 
http://www.loveyourelife98.blogspot.se/ .
I dag är det ju nationaldag i dag men så är det också Lilla Melodifestivalen på Grönan i dag. Molly Sanden kommer vara prgramledare så det ska bli kul. Kramar Erica

Obama, Obama, Obama

Jaja, vad ska man säja... jag bara skrattar. Obama sjunger Call Me Maybe av Carly Rae Jepsen.


Som jag sa: För skön. Och här är Carlys.

Kramizzzz Erica

Kattregler <333Haha, katter gör alltid som hon vill (eller han för den delen).
Kramar Erica

Vårens Första Dag

I dag fick jag för mig att lyssna på Laleh, ja ni vet hon som har gjort låtar som bland annat Vårens Första Dag, Live Tomorrow, Some Die Young, Ängeln i Rummet. Här är hennes låt Vårens Första Dag

Kram Erica

Taylor swift - Eyes Open

Taylor Swift har ju gjort två låtar till Hungerspelen, Eyes Open och Safe and Sound. Lyrics videon till Eyes Open har nyss släppts.


Kram Erica

Yohanna

Hejsan alla morgonpigga (och ni andra också)! Vet ni vad, att jag började tänka på en gammal låt från Eurovision Song Contest. Den heter Is It True och framfördes av Yohanna.


Jag kommer inte riktigt ihåg om jag röstade på henne men jag kommer i alla fall i håg att jag gillade henne. Yohanna är en irlänsk sångerska som blir 22 år det här året den 16 oktober men hon är född i Köpenhamn.

   

Kramar Erica

RSS 2.0