Glee - Starships

Starships är original sjunget av Nicki Minaj men nu har Glee gjost en cover på den. Det är Unique som sjunger den. Unique är en kille men har här klätt ut sig till tjej och är från Vocal Adrenaline, en annan Glee kör.


Om ni vill höra Nickis version så kommer den här.
Kram Erica

Hejsan hoppsan, tjolahejsan på digsan

I dag så ska vi berätta om vårat rum på franska. Hmm...Jag hoppas det går bra:)


Kram Erica

If people trying to bring you DOWN it only means that you are above themOm perspner försöker att få dig att må sämre så är det bara för att dom vill vara som dig.
/Erica

Words


London ;)

Hejsan! Jag tänkte bara säja att jag ska flyga till London i morgon så jag kommer inte uppdatera under tiden jag är där.

Kram Erica

Fredagen den 28 maj

Jag var på mitt landställe under kristehimelsfärdshelgen och då på fredagen så badade jag för första gången det här året. Det var då bara 10 grader i vattnet. På lördagen var det hemsk kallt, bara 7 grader. Och jag badade.
Tror ni mig inte?? Nähä. Här är en bild som säjer att jag har badat.
Eller kanske inte riktigt säjer men ni fattar. Vått hår.

Kramar Erica


Glee (16 maj 2012) Dinosaur

Tjena mittbena! Ke$ha's Dinosaur låt var också med. Det är avsnitt 19 som heter Prom-asurus i säsong 3 av Glee. Så det passar ju med dinosaurie temat på balen.


Ke$ha hade ingen officiell video för Dinosaur så jag lägger upp en från Sims 2. 

Kramizz Erica

Glee (16 maj 2012) Love You Like a Love Song

Hej! Som jag skrev i förra inlägget så var Selena Gomes låt: Love you like a love song också med.


Selenas original


    

Kram Erica


Glee (16 maj 2012) - What Makes You Beautiful

Jag tittade på Glee i går. Då var bland annat låtarna What Makes you beautiful, Love you like a love song och Dinosaur med. Här kommer låten What makes you beuatiful med Glee som gjorde cover av One Directions låt.


Och här är orginalet med One Direction

Har ni någon favorit av låtarna?? Glees eller One Direction??
Kramar Erica

Glee kategori <33

Hej! Tänkte bara säja att jag har flyttat alla Glee inlägg till en kategori som heter Glee så där kan ni kolla på allt som är publiserat med Glee. Kram Erica

Franska prov

Hejsan! I dag så hade vi franska prov. Jag tycker det gick ganska bra. Ja, ni vet den känslan när man vet att något är fel men man vet inte hur man ska rätta till felet så man lämnar in ett svar man vet är fel. Jag hoppas jag inte hade fel på en mening som är typ en av dom enklaste. Ja, ja får väl hoppas på det bästa.


Visste ni att ett av mina favoritnummer/lyckotal är faktiskt numret 13. Kanske konstigt men jag är inte så vidskeplig av mig.

Kramar Erica

Goodbye - video

Hejsan! Kollade just nu igenom mitt arkiv och såg att jag inte har publiserat Goodbye med Avril Lavigne. Så här kommer den!


Kramixx och Kramizzar Erica


Turn To You

Hejsan Hoppsan!

Justin Bieber har skrivigt en låt som heter Turn To You och den låten skrev han till sin mamma. Hon blev gravid med honom när hon var 17 år så hon fick Justin när hon bara var 18 år alltså lika gammal som Justin är nu. Jag tycker det vore väldigt svårt att vara tonårs mamma när man själv fortfarande är ung så jag tycker att det var modigt av Justins mamma, Pattie som hon heter att behålla honom.Kram Erica

More than this

Lyssnar ni på One Direction? Om svaret är ja så vet ni nog att det finns en låt som heter More Than This.Om svaret är nej så kan jag ju säja att alla är britter utom Niall (Den blonda). Dom släppte nyss en video från deras Up all Night tour.En bild med One Direction. Från vänster Niall, Harry, Liam, Zayn och Louis.
Kram Erica


Moon Song

Hejsan! Jag hittade just nu ett band som heter Virgin Soldiers och började lyssna på deras låt Moon Song. Jag tycker verkligen att ni borde kolla in deras låt för jag gillar att det först är lite som en ballad och sedan blir det mer pop-aktigt.

English: Hello! I just now found a band named Virgin Soldiers and started to listen to their song Moon Song. I really think you guys should check out their song because I like that it's first a little like a ballad and then it becomes a little more pop-ish.


Kram/Hugs Erica

Operetion Daxverke

Hajsan! I går så gick jag och mina kompisar Linnéa och Alexandra och sammlade in pengar till skolor i centralamerika. Vi gick då gå med bössa och frågade folk om dom vill skänka pengar till Operation Dakverke för barn (och skolorna) i centralamerika. Besök gärna deras bloggar: Linnéas, Alexandras. Kram Erica


Os

I dag så hade vi Os för alla sjuorna för vi har Antiken tema i skolan. Det var jättekul och min klass vann dragkampen så jag blev överlycklig för det.

Boyfriend - Video

Hej alla fina som just nu läser detta. Som ni kanske vet så har Justin Bieber en låt som heter Boyfriend och att det har släppts en video till den? Om ni inte vet det så kan ni lyssna på den om ni vill det. Äh förrästen om ni inte vill också så får ni lyssna på den ändå. Om ni vill...Haha bara skoja.
Kram Erica

Addicted To You - Official music video

Hejsan på er allihopa! Nu är jag väldigt glad för att jag såg nyss att jag fått ett mail från Skakiras officiella hemsida och där stog det att den officiella musikvideon till låten Addicted to you har kommit ut.
Kram Erica

Månadens Skådespelare: Taylor

Turen har nu gått till Taylor Lautner som bli denna månadens skådespelare. Här är en bild från när han blev slimad på kids choise award tidigare detta år.


Fullständigt namn: Taylor Daniel Lautner
Född: 11 februari 1992 (20 år) i Grand Rapids, Michigan i Usa

Taylor är Skådespelare och kampsportsmästare. Det var till exempel hans kampsports tränare som föreslog att han skulle prov spela för en Burger king reklam. Det gick inte så bra för honom men han gillade det och bestämde sig sedan att försöka på sig en skådespelarkarriär. När Taylor blev tio så flyttade hans familj till kalifornien så han kunde sattsa på skådespelandet ordentligt.

Taylor är mest känd som Jacob Black i twilight-filmerna men han  började att skådespela readan 2001 det året han blev nio i filmen Shadow Fury. Filmen På äventyr med Sharkboy and Lavagirl från 2005 blev den första filmen han blev känd ifrån.

Taylor har även varit med i tidningen teen vouge.


Filmer i urval:
På äventyr med Sharkboy och Lavagirl (2005)
Fult hus igen (2005)
The Twilight saga: Twilight (2008)
TheTwilight saga: New Moon (2009)
Valentine's day (2009)
The Twight Saga: Eclipse (2010)
The Twilight saga: Breaking Dawn part 1 (2011)
TheTwilight Saga: Breaking Dawn part 2 (2012)

Här är en bild från Valentine's day med Taylor Swift.

En bild från På äventyr med Sharkboy och Lavagirl med Taylor Dooley som spelear Lavagirl.


Kram Erica


If today was your last day

If today was your last day and tomorrow was too late, Could you say goodbye to yesterday? Would you live each moment like your last, Leave old pictures in the past?

Låt: If today was your last day
Band: Nickelback

Kram Erica


Månadens Artist: Shakira


Jag vet att det var länge sedan jag skrev ett nytt inlägg om Månadens Artist så jag tänkte att jag ska göra det nu. Jag kollade i genom mitt arkiv och såg att jag inte skrivigt om Shakira så denna månaden blir det om den underbara Shakira. Det kommer senare om Månadens Skådespeare/Skådespelerska så håll utkik.

Fullständigt namn: Shakira Isabel Mebarak Ripoll
Född: 2 februari 1977 i Barranquilla i norra Colombia.

Shakira är sångerska och låtskrivare men på senare år så har hon blivigt goodwill-ambasadör för Unicef. Hon har också varit den enda sångerskan från Sydamerika som fått en singeletta på Usa's Billboard lista som listar dom mest spelade låtarna på radio och hur bra dom sålts.

Hennes pappa har libanesiskt påbrå och hennes mamma både spanska och italienska. Hon kan därför engelska, Spanska och Portugisiska flytande. På arabiska betyder Shakira Tacksam men namnet Shakira har också en annan ordförklaring: "graciös kvinna".


Shakira var ofta med i olika skoluppsättningar och när hon blivigt 14 år (1991) så debuterade hon med albumet "Magia" som betyder magi och hennes nästa album "Peligro" som betyder Fara fick inga framångar så hon tog paus i ungefär ett år för att skådespela i en såpa som heter El Oasis. År 1995 gav hon ut sitt tredje album: Pies Descalzos som betyder Barfota och det fick stor framgång.

Album:
1991 Magia


1993 Peligro


1995 Pies Descalzos


1998 ¿Dónde Están los Ladrones?


2001 Laundry Service


2005 Fijación Oral Vol. 1


2005 Oral Fixation Vol 2


2009 She Wolf (Spanskutgåva: loba)


2010 Sale el sol (engerlsutgåva: The Sun commes out)


Shakira gästskådespelar även i tv serien Wizards of waverly Place med bland andra Selena Gomez.Här under är del ett av det avsnittet. Om du vill se del 2 så klicka här och del 3 här.


Låten ¿Dónde Estás Corazón? skrev Shakira på en järnväggsstation på vägen hem från när hon skådespelat i El Oasis.


¿Dónde Están los Ladrones? (betyder "Var är tjuvarna?) som är hennes tredje album kom ut tre år efter Magia. Shakiras väska, där hon hade alla låtarna, stals när hon skulle åka till Miami så det är så hon kom på namnet till albumet.
 

Whenever,Wherever
Hips Don't Lie - feat. Wyclef Jean
Antes de Las SeisKram Erica

RSS 2.0