Simmning och Kissie och Ulrik

Hejsan hoppsan!

I går så hade jag simmning på Erikstalsbadet, vi körde (alltså simmade) 500 meter crawl och 500 meter bröstsim (vi simmade annat också men räknar inte upp det). Om ni undrar så är det 20 längder på en 25 meters bassäng.

Efter simmningen åkete jag hem och vid ett övergångsställe såg jag Kisse alltså bloggerskan Kissie men när jag gått förbi henne så tänkte jag "Det var ju Kissie" och gick vidare men det var coolt.

Sedan, idag så tror jag att jag såg Ulrik Munther när jag var på väg till skolan men jag är inte jättesäker på om det verkligen var han. Om det inte var han så liknade han honom ganska mycket eller att han liknade Ulrik om det låter lättare.


Ulrik Munther


Kissie      Hennes blogg: www.kissies.se

Kram Erica

lite allt möjligt

I dag hade jag utväcklingssamtal.  På "Rålis" (där jag går) så får man hålla i sitt eget samtal i matsalen medans alla ens lärare går runt och svarar på eventuela frågor och när man är klar ska man ropa på sin mentor så att han/hon kan skriva under. Det är ett jättedåligt system. Jag fick sitta i 30 min och vänta på att min mentor skulle komma och skriva under det dumma pappret. Så samanlagt var jag där i 50 min.


I morgon skulle jag villja göra "Veckns boktips" men jag vet inte vilken bok jag ska tipsa om så komentera ett förslag och om jag har läst den boken skriver jag om den

I dag fick vi skitäcklig skolmat!! Det såg ut som bajskorvar!!!! Det borde vara olagligt att servera vad som hälst i skolan. Men som tur e så brukar det finnas räster och antingen så är dagens mat god eller rästerna.

Glöm inte att kommentera!

/Linnéa


Slipper flytta!

Tjenare!

Min mamma kom precis hem och berättade att dom som vi skulle byta lägenhet med lämnade återbud så jag slipper flytta. Jippi! Det är superskönt efter som att om vi skulle ha flyttat så hade vi troligen ha flyttat under julen och det har jag ingen lust med. Dessutom så kan jag fortsätta vara granne med Sofie och det är roligt att ha henne som granne. Så nu är jag skitglad.


Så jag antar att jag blir kvar på lindhagensgatan!

/linnea

Mistletoe med Megan

Megan Nicole som jag har skrivigt om några gånger innan har gjort en cover på Justin Biebers låt Mistletoe.


Och här är Justins MistletoeMegan Nicole


Justin Bieber

Någon favorit Mistletoe?
Kram Erica

Månadens Skådespelerska: Dakota

Jag har bestämt mig för att månadens skådespelerska ska bli Dakota Fanning.

Här är Dakota med Sean Penn i filmen I am Sam från 2001

Fullständigt namn: Hannah Dakota Fanning
Född: 23 februari 1994 (17 år) i Conyers I Georgia, USA


Dakota började skådespela som gästartist i Cityakuten avsnitt The Fastest Year år 2000. Sedan så fick hon en gästroll i Ally McBeal i avsnittet Ally McBeal: The Musical, Almost samma år och sedan en i Strong Medicine avsnitt Misconceptions men hon fick sin först stora roll som Lucy i I am Sam.

Några filmer:
I am Sam
Uptown Girls
Man on Fire
Hide and Seek
Min vän Charlotte
Honungsbiets hemliga liv
Push
New Moon
The Runaways
Eclipse

Klicka på Push och Honungsbiets hemliga liv så kommer du till där jag tippsat om dom.


Från Uptown Girls med Brittany Murphy.


Från Hide and Seek.


Från Min vän Charlotte.


Från Honungsbiets hemliga liv.


Från Push.


Från Eclipse.


Från The Runaways med Kristen Stewart.

Här sjunger Dakota Queens of Noise med Kristen Stewart från filmen The Runaways där dom spelar Cherie Currie (Dakota) och Joan Jett (Kristen) från bandet The Runaways.


Dead end Justice med Kristen i The Runaways.


Här är från när hon Gästskådespelade i Vänner.
 

 


Vänner avsnittet heter The one with princess consuela.


Här är en bild från Vouge agustinummret 2011 med henne och Elle Fanning som är hennes lillasyster. Dakota är till vänster.
Kram Erica


Nice Naglar!!!

Tjenare!

I dag var jag och fixade mina naglar. Jag fick en sorts gelé som funkar som nagellack bara att det inte går bort. Det blev supercoolt!!


/Linnéa


Jedward - Wow Oh Wow

Tjenare!

Om ni inte visste det så ÄLSSSSSSSSKAR jag Jedward (Dom är bäst!). det är en popduo från Irland bestående av  dom 20 åriga tvillingarna John och Edward. Där av namnet Jedward. Dom är lite weird men skitbra. Jag hadde inte tänkt berätta jättemycket om dom utan jag ville bara berätta att dom har gjort en ny musik video till deras låt "Wow Oh Wow"

Här är den:Jag är faktiskt lite besviken. Men den är bra endå.

Här är några andra låtar:

Bad behaviour


Rock DJ


Go getter


Och sist men inte minst:

 Den klassiska Lipstick

Jag ville lägga upp livevideon från eurivision men den var inge bra så det fick bli den här.John


Edward


Ledsen om jag har fel. Jag kan seriöst inte skilja på dom.
Ni får i alla fall erkänna att dom är skitsöta

//linnéa

Stackars KlaraLinnea

Jag är ledsen för att jag inte uppdaterade i går. Jag och Erica började på ett inlägg i går men vi han inte klart så hon skulle göra klart det i dag och lägga upp det.

I dag på gymnastiken spelade KlaraLinnea och Tova (i min klass) basket och Klara fick bollen på fingret. Efter lektionen gick hon till skolsyster. Det visade sig att hennes finger var svårt stukat och kanske till ock med brutet.

STAKARS KLARALINNEA!!!


Månadens Artist: Tove Styrke


Vi har valt Tove som "månadens artist"!
GRATTIS TOVE!

Fullständigt namn:Tove Anna Linnéa Östman Styrke
Född: 19 november 1992 (19 år)
Var: Umeå
 
Lite information:
Fick sitt genombrott i Idol 2009. Sedan dess har det bara gått bättre och bättre. Hon blev inte upptäckt den vanliga vägen genom att söka till Idol utan upptäcktes av Anders Bagge under hans turné.
Skivbolag: Sony Music (Epic Records)

Tove är modell för TopShop. Här under är en bild på henne därifrån.Hon var en av fem utvalda modeförebilder som fick själv styla sig under Fasion Night 25 oktober (2011).
Här är en video från den kvällen på TopShop butiken på Sergelgatan.

Tove är med på säsongspremiären av På Spåret kl. 20.00 i svt 1 den 25 November (Fredag).


Hon är också i intervju i Elle Magasin's nya nummer
där hon bland annat pratar om sin uppväxt.


Låtar i urval:

Call My Name

Videon är inspelad i Toves hemstad (Umeå) och hon säjer så här om den:

"Jag ville ha en pojke på en cykel med i videon och Östratunneln, Mats ville ha med en husvagn och kaninhuvuden. Vi fick båda som vi ville, jag är väldigt nöjd med resultatet."Videon är prudukserad av Mats Udd.

White Light Moment


Klicka här för att höra henne sjunga Hot n Cold i Idol.

Kram Erica Och Linnéa


Arvtagaren

Hej!

Mamma tog min dator så jag måste skriva från mobilen (Igentligen tog hon min mobil också men jag tog tillbaka den när hon hade gått till jobbet.). Så nu pratar jag inte med henne.

Jag var just på akademibokhandeln och köpte "Arvtagaren". Den är ENORM.


Flytta igen!

Tjenare!

Mina föreldrar har börjat titta på en ny lägenhet IGEN! :( Jag pallar inte längre! Jag menar, vi flyttade hit för bara några månader sedan. Dom kan värkligen inte slå sig ner på ett ställe och softa lite utan dom ska flytta hela tiden. En del i min ålder har inte flyttat en ända gång i hela sitt liv medans jag har flyttat ÅTTA GÅNGER! Det är helt sjukt!

Nu har dom hittat en lägenhet på hornsgatan tror jag. Den är i och för sig skkit nice men än då. Det suger att flytta hela tiden! Ja, ja! Jag överlever. Det har jag ju gjort hit tills. :)Chao!

/Linnea

Eragon

Hej, hej!

I dag ska jag berätta lite om vad jag tycker är den bästa serien i hela världen. Den första boken heter Eragon. Den handlar on eragon, en fattig bondpojke som en dag när han är ute och jagar i bergskedjan ryggraden hittar en stor blå sten och tar med sig den hem till Carvahall. Det visar sig att det inte är någon sten utan att det är ett drakägg. Ägget klägs och en liten blå drake föds som han döper till Saphira.

I resten av boken reser Eragon, Saphira och deras underliga vän Brom runt i landet Alagaësia. Under deras vandring möter dom Murtagh, alven Araya och många andra konstiga varelser. Under tiden är landets onda kung, Galabatorix dom hela tiden dom hack i häl med hjälp av Urgalerna, Ra'zacerna och skuggan Durza för att hindra dom att nå dom rebelliska Varden.      

Dom andra böckerna i serien är "Den älste", "Brisingr" (Jag har inte stavat fel. Den heter så) och "Arvtagaren" , som släpptes i år den 8/11. Böckerna är skrivna av Christopher Paolini. Han började skriva Eragon när han var 15 men fick den inte publicerad för än 2 år senare genom sina föreldrars förlag.

Har inte hunnit läsa Arvtagaren ännnu men ska göra det snart.


Böckerna får 5 stjärnor för dom är roliga, spännanade och fulla av action.hoppas att ni också läser dom!
Många kramar Linnea!

Prov!

Hej allihopa!!
Jag har bestämt att jag ska ge mig själv ett litet "prov".
 Jag hinner aldrig uppdatera. Utan det är bara Erica som gör det så om jag inte uppdaterar minst en gång om dagen så ska jag låta Erica få ta över bloggen helt själv. Det är inte mer än rättvist. Erica jobbar skit hårt med bloggen och jag gör inget.

/Linnea

Breaking Dawn!!!

Tjenare!!

I dag var jag (Linnea) och Erica och såg Breaking dawn del 1 på bio.

Den var jättebra!

Den handlar om att Bella och Edward gifter sig och åker på smekmånad. Till deras förtvivlan märker dom 2 veckor senare att Bella är gravid. Edward vill att hon ska göra abort efter som att det inte är ett vanligt barn och att det har ihjäl Bella innifrån men hon vägrar. Under tiden får Jacob problem med flocken efter som att dom vill döda Bella för att hon är gravid med det där "monstret".

Jag tycker att det är den bästa av alla filmerna hittills. Men jag tycker inte att man borde få se den om man har med sig en vuxen när man är 7 år. Den är lite opassande för en 7 åring.

Här är några bilder:

Dom göriordning in för brölloppet.Bella på väg till altaret.Under deras smekmånadBella fattar att hon är gravidJacob bråkar med flocken


Trailern:

Det är en superbra film som dom flästa skulle kunna gilla och jag tycker absoulut att ni ska se den.
Den får 5 stjärnor.
/Linnea!

Ny Glee Musik

Hejsan hoppsan!! Dom håller på att spela in säsong 3 av Glee nu och här är en låt dom ska ha där, tror jag.
Rumour Has It/Someone Like You


Här är Adels Someone Like You


Adeles Rumour Has It


Vad tycker ni?
Kram Erica

It Will Rain - Official Music Video

Hej! Bruno Mars har släppt sin officiella video till hans låt It Will Rain som ska vara med i Breaking Dawn del 1.

Kram Erica

Mon AmourShe Wolf - Shakiras Album

Mon Amour - Shakira


Har ni hört låten Mon Amour med Shakira. Jag har lyssnat jättemycket på den under lovet. Mon amour är från Shakiras album She Wolf som ni kan se ovanför videoklippet med Mon Amour.

Lite bilder på Shakira

Kram Erica


RSS 2.0